lördag 30 december 2017

Nu blev det smörj!

Hittade en halv tub voltarensalva under sängen, ska passa på att få bort disken och rasta soporna för nu verkar det bli en stund då jag klarar det, vart en hemsk morgon även om jag haft den nya tabletten. Får se vad läkaren säger när jag säger att jag vill få den dosen höjd.

Har gått med i en grupp på facebook för människor som lever med värk. En väldigt stor grupp med många fina människor.

Publicerade gårdagens blogginlägg om att bråka om varje krona som inlägg i gruppen och tjejer har skrivit till mig för att erbjuda bh:ar i olika storlekar som de själva inte har använt. Det är väldigt omtänksamt men jag vill i första hand få det jag har rätt till via samhället och inte att andra ska behöva ge bort sina saker för min skull.

Alla kommentarer från människor som går igenom samma saker är otroligt givande. Så många som kämpar och ändå orkar visa medkänsla och stötta andra.

Ikväll kan bli en bra kväll, jag är utbjuden på bio och har velat lite på hur det känns att bli bjuden utan att ens kunna bjuda tillbaka på popcornen. Är en ny bekantskap och det kommer bli väldigt trevligt, får hålla tummarna för att jag snart kan bjuda igen och lägga velet åt sidan och njuta fullt ut av film och trevligt sällskap.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar